Отзывы

анна 29.06.2020
09.05.2020 Заказали первый раз через эту компанию кроссовки и одежду из Америки из PUMA. Сегодня в очередной раз перезвонила в офис, и мне в очередной раз сказали, что посылка будет на следующей неделе. Ждем!!! Интересно до 09.07 придет или буду отмечать 2 месяца от покупки товара. Конечно короновирус, но когда мне эта компания выкупала товар, то обещали месяц доставки. Все еще ждем!!!
Артем 25.06.2020
Заказывал не один раз через Unitrade, всегда всё было хорошо, но последний заказ я жду уже долго. Посылка была на складе Unitrade в США 01.06, сегодня 25.06 и она до сих пор находится всё там же, более того при обращении в колл-центр мне сказали что ожидают её в Украине с 5.07 по 10.07 (то есть ещё 10-15 дней). Аргументируют задержку тем что у них были проблемы с компанией-перевозчиком. До этого заказывал 9 раз и всё было хорошо.
Виктор 15.06.2020
Делал 4 заказа через Unitrade. По трём заказам даже претензий нет.Всё пришло быстро.Коробки без повреждений.Короч передраться не могу. А вот последний заказ беда,печаль и был самый дорогой. Коробка вскрыта так что кажется что даже не ножом а просто порвали.Внутри коробки был паралон и тот порван.Деталь в коробке была повреждена. Не очень приятно, но забрал как есть.
Гайдай Александр Николаевич 21.05.2020
Профессионально, честно, оперативно...Спасибо менеджерам и логистике! Замечательный сервис!
Свешников Максим Витальевич 20.05.2020
Ужасный сервис. Ужасный способ оплаты. Очень долги заказывали с nike.com. После того, как кросовки приехали в Украину, мне никто не перезвонил. пришлось самому звонить и сразу же отправили реквизиты для оплаты. Не советую.
Дима 14.04.2020
Заказал кроссовки и штаны с Adidas, очень сильно переживал так как отзывы очень плохие. Сроки были 3-4 недели. Заказ оформил 25.03 забрал с новой почты 14.04 (20 дней). Всё прошло отлично. Переживания были ЗРЯ. Решайте сами работать с этой компанией или нет, но у меня всё прошло отлично!
Дима 14.04.2020
Заказал кроссовки и штаны с Adidas, очень сильно переживал так как отзывы очень плохие. Сроки были 3-4 недели. Заказ оформил 25.03 забрал с новой почты 14.04 (20 дней). Всё прошло отлично. Переживания были ЗРЯ. Решайте сами работать с этой компанией или нет, но у меня всё прошло отлично!
Дима 14.04.2020
Заказал кроссовки и штаны с Adidas, очень сильно переживал так как отзывы очень плохие. Сроки были 3-4 недели. Заказ оформил 25.03 забрал с новой почты 14.04 (20 дней). Всё прошло отлично. Переживания были ЗРЯ. Решайте сами работать с этой компанией или нет, но у меня всё прошло отлично!
Евгений 25.03.2020
Заказал кроссовки, очень доволен ценой и временем доставки- пришли через две недели, чего я даже не ожидал в условиях всемирного карантина. Даже в обычное время, у разных сервисов, бывают ситуации что ждать приходиться больше месяца. В общем я доволен сервисом, жаль только что из за карантина негде носить эти кроссовки.
Владислава 18.02.2020
Ну, що ж, настала і моя черга залишити свій відгук про послуги компанії Unitrade Express. Перш за все, хочу зазначити, що замовляла з-за кордону саме через компанію-посередника вперше, і між USAinUA і Unitrade Express мій вибір впав все ж на останню. Причини: ціна (розсіл вийшов доволі суттєвий при однакових обіцяних термінах доставки) +, додаткові до посилки опції (страхування і тп) і також їх вартість. В цілому, сервісом я залишилася задоволена саме тому, що косметика(яку якраз і замовляла) прийшла ціла і в ідеальному стані, за що доволі сильно переймала (в посилці були тіні, які, як самі розумієте, доволі легко можуть просто зіпсуватися при перевезенні). Але завжди є як хороше, так і погане. Почнемо з мінуса, за якай все ж не зніму зірочки, бо прочитала до цього відгуки інших людей про цю компанію і в прицнипі це очікувала: в цілому, за період очікування посилки довелося дзвонити в компанію близько 4 разів - на кожному етапі обробки посилки. Спочатку дуже довго не оновлювався статус про прибуття посилки на склад в штатах, і тільки після мого дзвінка він оновився, потім довго посилку не відправляли і, знову ж таки, відправили тільки після дзвінка, аналогічно довго чекала про повідомлення на приблизну дату доставки в Україну (+1 дзвінок), і довелося подзвонити ще раз, щоб нагадатися і посилку відправили у моє місто. ПЛЮСИ: 1) Дуже привітний сервіс, оператори добре виконують свою роботу, переходять на мову спілкування клієнта. 2) Немає обману. Ніхто мої гроші не вкрав, посилку не вкрав, на рахунок якоїсь інформації під час двінків не брехав (накшталт так-так, вже їде, завтра буде). 3) Бюджетно. В порівнянні з іншими компаніями, ціни в Unitrade Express дуже приємні, як на доставку, так і на супутні послуги. 4) Пакування. Мені моя посилка приїхала в пакуванні від офіційного магазину, за що дякую в тому чіслі компанії-перевізнику, так як знаю, що дуже часто пакування замінюють на більш дешеве для доставки вж по Україні (зменшення обєму вантажу). В моєму випадку такого не було, саме тому все приїхало ціле і неушкоджене. Дуже дякую за співпрацю, думаю, що в подальшому буду замовляти саме через вас. Але, все ж, попрацюйте трохи над відстеженням відправлень і оновленням статусу в особистих кабінетах користувачів. Буде і менше дзвінків, і менше нервів, і нам, і вам, як то кажуть :) П.С. По термінах доставки не експерт, моя посилка їхала майже 1,5 місяці, що мене цілком влаштовувало.

Оставить отзыв

Отправить